10. června 2015

Otevřeny rezervace školních akcí na rok 2016

Ještě jsme nestihli otevřít rezervační systém na příští rok, a ve frontě se již nakupilo přes 80 rezervací školních akcí na rok 2016. proto letos opět dříve než loni otevíráme rezervační systém na rok 2016 již nyní. A jeden zajímavý údaj - letos se nedostalo místo na 173 škol, které měly velký zájem s námi jet, a my jsme je už neměli kam umístit. Zájem o školní akce pořádané STANem každoročně výrazně stoupá.

V roce 2016 vám jako každý rok přinášíme:


Lyžařské kurzy 2016

Posledních několik atraktivních termínů pro lyžařské kurzy v našich střediscích Relaxa a Orientka v Jeseníkách! Mnoho škol již přešlo s lyžařskými kurzy k nám a nechtějí měnit, přidejte se k nim i vy! Lyžáky zajištěné od A do Z včetně zdravotníka ve středisku! Na rezervaci je ten správný čas! Více se o lyžařských kurzech dočtete na našich webových stránkách RELAXY a ORIENTKY. V roce 2016 budou stejně jako v loňském roce k dispozici celkem tři sjezdovky, z toho dvě jsou velké a jedna je malá dětská. Na sjezdovce je nový krásný bufet, a stejně jako v minulých letech zajišťujeme večerní a doplňkové programy. Máte zájem o lyžařský kurz? Vyplňte poptávkový formulář.


Školy v přírodě, školní výlety, sportovní kurzy 2016

Každoročně na našich střediscích hodně investujeme a každým rokem také provádíme inovaci našich programů. Největší investice za celou historii naší společnosti začaly právě koncem roku 2014, pokračují celý rok 2015 a to pravé ovoce přinesou v roce 2016. V roce 2016 se tak všechna naše střediska představí v tom nejlepším světle.


Důležitá je včasná rezervace termínu

Stále rostoucí obliba námi pořádaných školních akcí vede k tomu, že termíny na následující školní rok jsou rozebrány velmi rychle. A jak jsme psali v úvodu, článku, letos se nám nepodařilo umístit 173 škol. Proto je teď ten nejvhodnější termín k rezervaci. Není potřeba předem vybírat program, či znát přesné počty žáků, na to máme času dost, důležité je mít zajištěný volný termín! Poptávkový formulář najdete ZDE.


Nezapomeňte na podzim 2015, užijete si pobyt na maximum za nižší cenu!

Vaší pozornosti velmi doporučujeme článek "Podzimní školní pobyty". Pokud chcete výrazně ušetřit, prodloužit si léto, užít si nejbarevnější období v roce a využít všechny atrakce, které se ostatním otevřou až v roce 2016, pak je tu naše neodolatelná nabídka podzimních pobytů pro školy.


 
CZčesky | DEdeutsch | ENenglish
© 2006 - 2024 Special Team For Adventure In Nature | Vyrobilo Vergilio