12. září 2014

Otevřeny rezervace školních akcí na rok 2015

Protože již se nám opět hlásí desítky škol na příští rok, upozorňujeme i všechny ostatní školy, že jsme již otevřeli rezervace školních akcí na rok 2015. V článku najdete informace, jak jsme střediska vylepšili a co jsme pro zpříjemnění vašich pobytů zrealizovali!


Lyžařské kurzy 2015

Posledních několik atraktivních termínů pro lyžařské kurzy v našich střediscích Relaxa a Orientka! Mnoho škol již přešlo s lyžařskými kurzy k nám a nechtějí měnit, přidejte se k nim i vy! Lyžáky zajištěné od A do Z včetně zdravotníka ve středisku! Na rezervaci je ten správný čas! Více se o lyžařských kurzech dočtete na našich webových stránkách RELAXY a ORIENTKY.


Duben, květen, červen 2015

Pro velký zájem jsme již nyní otevřeli rezervace na školní rok 2015. Pro školy, které s námi jedou je ideální rezervovat si příští rok hned po skončení pobytu. Pro školy, na které se letos nedostalo je tu doporučení, aby si termín rezervovaly co nejdříve. ZDE je POPTÁVKOVÝ formulář pro rezervaci jakékoliv vaší školní akce na rok 2015.

Školy v přírodě, školní výlety, školky v přírodě bývají každoročně obsazené již začátkem zimy...


NEZAPOMEŇTE NA PODZIM... Již nyní se obsazuje podzim na rok 2015, a to školami, které zrovna z pobytu odjíždějí, neváhejte tedy ani vy a zarezervujte si adaptační kurz, skvělou školu v přírodě, či netradiční sportovní kurz!


Využití tabletů s navigačním systémem PES v některých programech a na táborech se při zkušebním provozu těšilo velkému úspěchu. Nyní tablety využíváme v adaptačním kurzu James Bond a v případě zájmu na sportovních kurzech-dle domluvy předem při pořádání celodenních výšlapů po okolí. Již k dispozici


Středověká pevnost je dominantou nové části Březové, a spolu s pravým stanovým historickým ležením bude sloužit jednak středověkým táborům, ale také stále populárnějším školním programům INSIGNIA na denní programy. Již k dispozici!


Nové rozlehlé dětské hřiště na Relaxe. Nabídne venkovní altán, který je možno využít též jako venkovní učebnu, půjčovnu sportovního vybavení (kola, koloběžky, in-line brusle, sněžnice) a mnoho lezeckých atrakcí, překážek a mostů a houpaček, skluzavku, lezecké skalní městečko s tajnou chodbou a tobogán. Termín zahájení stavby: září 2013, termín uvedení do provozu 1. duben 2015


Stará hájovna na Březové, která se již dlouho rozpadala byla loni v zimě srovnána se zemí. V tuto chvíli probíhá výstavba nového srubového objektu, který bude jednou z nových dominant celého areálu. Termín zahájení květen 2013, termín dokončení 1. duben 2015.


Koně na Březové oceňují všichni návštěvníci, kteří je v programu potkají. Jízda na nich je zahrnuta v programu Insignia plus, nicméně je možné si je v případě zájmu doiplatit na místě, což určitě ocení zvláště mladší návštěvníci. Koně máme od prázdnin 2014, takže jsou připraveni na vaši návštěvu!


Nábytek na Relaxe prošel velkou změnou, staré postele, skříně a další vybavení bylo nahrazeno nábytkem z kulatiny, který nejen dobře vypadá, ale hlavně mnohem lépe slouží. Po první části zůstaly pouze dva pokoje se starým nábytkem, který bude vyměněn během prosince 2014 a na sezonu 2015 tak budou všechny pokoje s novým nábytkem.


Teampark - short from STAN on Vimeo.

Nový týmpark vyrobený pro potřeby adaptačních kurzů je nabitý týmovými aktivitami, ve kterých se musí angažovat na prosto všichni, aby bylo možné aktivitu dokončit. Určitě více vypoví kraťoučké video..


Lanáček pro volné okamžiky se stal nejpopulárnějším místem v době mimo program, a tak mohou děti překonávat jednotlivé překážky pod dozorem pedagoga, kdykoli se pedagog rozhodne..


Vážení pedagogové, milí návštěvníci našich středisek,

vynakládáme velké úsilí, aby naše střediska byla skutečným rájem pro všechny žáky, studenty a táborníky. Do této vize investujeme všechny naše finanční prostředky, úsilí, ale taky vymýšlení postupů, aby investice nikterak neomezily provoz. Věříme, že vám tyto nové projekty přinesou ještě lepší zážitky v našich střediscích. Tímto chci poděkovat i celému širokému týmu svých kolegů za jejich nasazení a spolupráci na nových projektech. Bez velkého nadšení pro věc by toto nebylo myslitelné.


Lanová centra, lezecké stěny a dětská hřiště pro nás designuje a servisuje společnost NOMERA wood s.r.o., www.nomera.cz


Jiří Špaček, finanční ředitel

Hodnocení článku:

1 2 3 4 5
Průměrná známka: 1.87
Počet hlasů: 23
Přečteno: 15204x
 
CZčesky | DEdeutsch | ENenglish
© 2006 - 2024 Special Team For Adventure In Nature | Vyrobilo Vergilio