23. února 2016

Otevíráme rezervace na celý rok 2017

V tuto chvíli probíhá doprodej zcela posledních volných termínů na jaro 2016. V plném proudu jsou rezervace na podzim 2016. Desítky škol si již začaly zamlouvat termíny na rok 2017 a proto jsme rezervace na 2017 otevřeli oficiálně. Za pouhých 14 dní si školní pobyt na více než rok dopředu rezervovalo přes 50 škol! I vaše škola si nyní může předběžně rezervovat termín.

O školy v přírodě, školní výlety a další školní pobyty STAN roste zájem už deset let v řadě. V posledních letech je tak obrovský, že se na spoustu škol vůbec nedostanou termíny. Ano, v roce 2015 se celkem nedostalo na 197 škol, letos bude zájem ještě mnohem vyšší!


"Tuto příjemnou a zároveň mimořádně zavazující skutečnost si vysvětlujeme skvělým renomé, které se prakticky bez výrazné reklamy šíří celou republikou. Na druhou stranu musím říct, že to nebereme jako samozřejmost, a zatímco ostatní provozovatelé střediska na podzim zamknou a na jaře odemknou, u nás počítáme každičký den. Vždyť třeba jen dnes pracovalo na Březové přes 40 řemeslníků sedmi různých firem a za celou zimu dosahují investice do oprav, rekonstrukcí a nových atrakcí přes 8 milionů. A stavařina není vše, od října pracujeme v několika týmech na vylepšení všech našich programů. Sezóna se blíží tak rychle, že už pracujeme i o víkendech, v pracovních dnech jedeme skoro neustále na přesčasy...", říká finanční a investiční ředitel STANu Jiří Špaček.


"Je hrozně milé a stává se to teď před sezónou několikrát denně, že volá paní učitelka z nové školy, co s námi ještě nebyla a zahajuje telefon..."dobrý den, já jsem o vás slyšela tak úžasné věci"..."to je pak důvod svoji práci milovat a dát to toho úplně všechno..." dodává Lída Doležalová, výkonná ředitelka STANu. "Zatímco kolega se raduje z hotových investic a těší se, co na to školy řeknou, já mám dobrý pocit z toho, kolik odborných školení jsme stihli našim instruktorům v uplynulém roce zajistit a jak se letos zase zvýší standard služeb a také standard péče o pedagogy".


"Ze STANu se stává v posledních letech fenomén, a volné termíny mizí skutečně rychle", říká šéfová marketingového oddělení STANu Nikola Slezáčková. "Letos jsme chtěli vydat krásný nový katalog pro tuto sezónu a než se odladila jeho grafika, vytiskl se a rozeslal, bylo 90 procent termínů obsazeno úplně bez propagace. Ale v příštím roce se dostane na více škol, protože již na tento podzim naši nabídku obohatí nové krásné středisko "Machův Mlýn" ležící mezi Prahou a Plzní v CHKO Křivoklátsko. Rezervace na toto nové středisko již byly rovněž otevřeny."

A tak, vážení ředitelé škol a milí pedagogové, pokud hledáte termín na poslední chvíli na jarní sezónu 2016, určitě to ještě můžete zkusit, s trochou štěstí se možná ještě termínek najde, pokud hledáte termín pro školní pobyt v nádherných podzimních dnech, je teď ten správný čas a pokud si chcete nezávazně zajistit termín v roce 2017, je teď také ta správná chvíle. Zde najdete nezávazný poptávkový formulář.


Související odkazy, které doporučujeme Vaší pozornosti:

 
CZčesky | DEdeutsch | ENenglish
© 2006 - 2024 Special Team For Adventure In Nature | Vyrobilo Vergilio