3. září 2012

VIP akce pro pedagogy 2013

Oblíbené VIP akce pro pedagogy jsou po roční přestávce opět tu! V nebývalé formě, v nebývalém rozsahu! V tomto čánku vám přinášíme první ochutnávku toho, co jsme pro Vás tento rok připravili. A pozor, první akce je již v říjnu 2012!

Co jsou VIP akce a VIP ceny


VIP akce

je určená vždy ředitelům škol, pedagogům, vedoucím DDM, výchovným poradcům a dalším pedagogickým pracovníků, a to jak těm, co s námi jezdí pravidelně, tak i těm, kteří nás ještě neznají. Posláním VIP akce je umožnit pedagogům možnost nahlédnout do novinek v oblasti zážitkové pedagogiky, programu, školních pobytů nebo jiných akcí. Některé VIPky jsou více vzdělávací, některé naopak čistě zážitkové, poznávací, kulturní. Vždy se ale jedná o setkání se skvělým programen, setkání nás, instruktorů a vedení STANu a vás, pedagogů. Spojuje nás náročná práce s dětmi a mládeží, ale určitě i něco více. VIP akce jsou realizovány buď pro pedagogy zcela zdarma, nebo za námi dotovanou cenu, u některých akcí pak za režijní náklady.


VIP ceny

U vybraných akcí, které nejsou vyloženě VIP akcemi výhradně pro pedagogy (tj. může se jich účastnit kdokoliv) pak nabízíme pedagogům tzv. VIP ceny - krátce řečeno se jedná o mnohdy výraznou slevu právě pro pedagogy. Toto se týká nejčastěji různých expedic a podobných akcí.


Co jsme pro vás připravili na podzim 2012 a celý rok 2013


Školkobraní

Dvoudenní akce určená pro ředitelky a učitelky mateřských škol a prvního stupně základních škol. Akce je ukázkou využití nejnovějších prvků zážitkové pedagogiky v práci s nejmladšími dětmi, workshopem o zajímavých progrramech, pobytech, hrách, výukových a motivačních metodách. nechybí spousta zábavy, podzimní ochutnávka vína, grilování. Více si o této akci můžete přečíst ZDE. Pro ředitelky a učitelky 1. stupně ZŠ nebo mateřských škol je akce zdarma (včetně programu, ubytování a plné penze). Max počet účastníků z jedné školky či školky - 2 osoby.


Snowmania 2013

Lyžařský kurz už dávno nemusí znamenat jen lyže a běžky. Naše jesenická střediska nabízí realizaci skoro tolika sportů, jako na zimní olympiádě :-) Hlavně sportů, které jsou pro děti a mládež zajímavé a atraktivní, např. snowkiting (jízna na lyžích či SNB za řiditelným padákem), zimní armygame, snowtoobing, ledovcové lezení, skoky na lyžích či SNB na nafukovacím bagu, snowblade, sněžnice...a taky relaxaci, jako bazén, saunu..Ukázková akce pro pedagogy, plná programu od rána do večera.

Fotky z předchozích ročníků snowmanie najdete ZDE. Podrobné informace ke Snowmanii 2013 pak zde.


Adaptační extraliga

Adaptační kurzy, seznamovací kurzy, zážitková pedagogika, třídní teambuilding. třídenní worhshop na téma realizace adaptačních kurzů, novinek v této oblasti, využití zážitkové pedagigky, představení úplně nových programů pro školy. Určeno ředitelům II. stupně základních škol, ředitelům středních škol, výchovným poradcům a preventistům. Akce je zdarma (vč. stravy a ubytování) Cena pro ostatní případné zájmece je 2.850,- Kč. Akce se uskuteční ve dvou termínech, jednou na Březové, jednou na Relaxe. Bližší informace opět naleznete zde.


Expediční VIP akce

Jsou zcela samostatnou kapitolou. Expediční středisko je další z našich pomyslných středisek a chystané akce musíme přizpůsobit dalším, pravidelným, akcím, kde využíváme expediční vybavení, instruktory atd. Proto je naplánování těchto akcí trochu zdlouhavější. O chystaných expedicích na rok 2013 vás budeme informovat zde.

Moravia

Aneb Jižní morava na všechny způsoby a všemy smysly. Horská kola, rafty, pevné boty. Sportovně - gurmánská akce, spojující nejkrásnější místa jižní moravy, Pálavu, Národní park Podyjí, Česko rakouské pohraničí z moravské i rakouské strany, Lednicko - Valtický areál, Vranovskou přehradu, vinné sklípky v Rakousku i na Moravě. Hrady, lesy, víno, nádherná příroda. Jižní morava se zkrátka z auta poznat nedá. Cena bude stanovena


Salza a Mariazellerland

Jedno z nejkrásnějších míst v Rakousku, Mariazell a okolí, kaňon Ötschergraben (znáte možná z pořadu ČT "Objektiv"), dvoudenní sjezd řeky Salzy na kánoích baraka, výšlapy na kopce, cyklostezka Alpentour, vodopády a mnoho dalšího. Cena bude stanovena


Korsika

Expedice Korsika patří k jednomu ze zlatých hřebů sezóny 2011. Uskuteční se pouze v jednom termínu a počet míst je tudíž velmi omezen. Tento nádherný ostrov ve Středomoří, kde se hory tyčí až do výše kolem dvou a půl tisíc metrů, kde je pobřeží lemováno úžasnými skalními útvary, kudy vede legendární treková trať GR20, jedny z nejkrásnějších pláží světa kontrastující s drsným vnitrozemím...my však půjdeme dál, než ostatní, my nejen projdeme to nejkrásnější, co je zde k vidění, ale my část Korsiky dokonce obeplujeme na jachtě a tak uvidíme i to, co zůstává ostatním návštěvníkům skryto! Cena bude stanovena


Watzmann

Tato expedice byla naplánována již na tento rok, nicméně obsadila se během několika dnů, takže příští rok ji budeme opakovat. podrobnosti o této akci najdete "ZDE"


Tento seznam ještě není kompletní, bude doplněn ještě o dvě další zajímavé akce, na jejichž programu v tuto chvíli intenzivně pracujeme. Každá akce bude podrobně popsána v tzv. kartě, kterou naleznete zde.


Vážení pedagogové, přijměte tyto VIP akce jako ocenění vaší práce...pro nás jste vy V.I.P.

Hodnocení článku:

1 2 3 4 5
Průměrná známka: 1.00
Počet hlasů: 8
Přečteno: 6344x
 
CZčesky | DEdeutsch | ENenglish
© 2006 - 2024 Special Team For Adventure In Nature | Vyrobilo Vergilio