26. srpna 2012

Otevřeny rezervace školních akcí na rok 2013

Vážení ředitelé škol, milí pedagogové, oznamujeme Vám, že jsme již otevřeli rezervace školních akcí na rok 2013. Jedná se jak o lyžařské kurzy, tak o jarní školy a školky v přírodě, stejně jak o školní výlety, zkrátka o veškeré školní akce začátku ledna až do konce června.

Ačkoliv je v plném proudu teprve sezóna 2012, již nám chodí mnoho rezervací na rok příští, především od škol, které se nyní vracejí ze svých pobytů u nás.

Na tuto skutečnost upozorňujeme jak školy, které s námi jezdí pravidelně, tak i školy, na které letos nezbyl termín (a bylo jich mnoho). V tuto chvíli není důležité vybrat si konkrétní program, jde jen o to zarezervovat si včas termín. (např. středisko Oientka je již v tuto chvíli na květen 2013 z více než 50-ti procent zarezervováno!).


Poptávkový/rezervační formulář najdete ZDE


Nevybíráme zálohy

Letos jsme poprvé zkusili nový systém, při kterém jako snad jediná společnost nebybíráme zálohy. Tuto novinku jsme zkusili v loňském roce a upřímně řečeno, měli jsme z ní velké obavy, nicméně školy se projevily jako velmi vzorné a proto můžeme v této filosofii pokračovat i dále.


Zájem nás těší a zavazuje:

Již devět let je STAN jedničkou v pořádání školních akcí. Toto nás velmi těší, ale zároveň nesmírně zavazuje. Vážíme si vás jako klientů a chceme, abyste od nás jezdili vždy spokojeni.


Novinek bude spousta!

Jak už je u nás zvykem, vše co máme, investujeme do novinek aby byla naše střediska rok od roku krásnější a atraktivnější. V příštím roce Vás mimo jiné čekají tyto novinky:


- nová úžasná armygame aréna pro Relaxu a Orientku

- veleúspěšná novinka armygame i ve středisku Březová

- nové dětské hřiště na Relaxe, ještě větší než to, které znáte z Orientky

- dokončení celkové rekontrukce chat v RS Březová

- big swing - nová top zážitková atrakce na Orientce

- novinka pro nejmenší návštěníky - lanáček na Orientce (vyzkouší si samozřejmě i návštěvníci Relaxy)

- nový teampark na Relaxe

- nový teampark na Březové


Ještě jste s námi nebyli? Přijeďte se podívat! Kdykoliv, nebo na VIP akci.

Pokud jste na těchto stránkách poprvé a ještě nikdy jste s námi nebyli, klidně se k nám přijeďte podívat! Provedeme Vás našimi středisky, odpovíme Vám na vše, co Vás zajímá, uvaříme vám kávu a pohovoříme o vašich představách školní akce. Protože jsme však velmi často všichni z velké části v programu nebo zařizujeme běžný chod střediska, prosíme, aby jste si návštěvu předem domluvili buď na mailu niki@istan.cz (tel. 777 783 875 - Nikola Slezáčková) tento kontakt je určen pro střediska Relaxa a Orientka, nebo info@istan.cz (tel. 777 832 734 - Ludmila Buďová) pro středisko Březová.


Související odkazy:

Bezpečnost především!!!

Provozovatelů školních akcí a různých narychlo postavených adrenalin parků se objevilo v minulých letech dost a dost. Je však otázkou, jestli je vhodné svěřovat děti do péče někomu, kdo tuto práci nikdy předtím nedělal, nemá odpovídající zkušenosti, a celé své podnikání postavil na tom, že okopíroval stránky STANu, nebo jiné. Před takovýmito podnikavci důrazně varujeme.

U nás si můžete být bezpečností jisti.(Navíc jsou všichni naši účastníci nadstandardně pojištěni) Už proto, že organizace STAN investuje značné prostředky do vývoje. Dokladem toho, že naše lanová centra a ostatní programové komponenty jsou opravdu vyjímečné, je skutečnost, že ve střediscích STAN již mnoho let trénují na těchto aktivitách všechny složky záchranného systému, a´t již se jedná o dobrovolnou i profesionální Horskou službu, zásahové jednotky Policie ČR, Hasiče, i specializované útvary Armády ČR. (více "ZDE")

 
CZčesky | DEdeutsch | ENenglish
© 2006 - 2024 Special Team For Adventure In Nature | Vyrobilo Vergilio