4. října 2011

Nabídka pro firmy na rok 2012

V sekci "Firmy" najdete nyní kompletně novou kolekci teambuildingových programů pro firmy, kolektivy, úřady a instituce. Tyto nové programy jsme připravovali více než rok a nyní jsou oficiálně zařazeny do naší nabídky. Využívají unikátní systém, kdy si můžete sestavit teambuildingovou akci přesně podle vašich představ.

Teambuildingové a Event akce - tvoří jeden ze základních pilířů naší nabídky pro firmy a instituce. Cílem těchto akcí je navodit dlouhodobé pozitivní klima ve firmě, rozvoj mezilidské komunikace, pocit jednoty s kolektivem a firmou, dát zaměstnancům pocítit významu každého z nich pro společný úspěch kolektivu a úspěch firmy v tržním prostředí. Posílí tým a dá vyniknout důležitosti každého jednotlivce.

Akce musí být přínosná, ale aby v myslích zaměstnaců i vedení organizace zanechala ten skutečný otisk, musí být napínavá a zábavná. A takové jsou všechny naše programy.


Hlavní nabídka

V nabídce jsou nyní 4 programy. Napínavý teambuilding NOMERA, adrenalinová akce VERTICAL LIMIT, zajímavá a jistě velmi žádaná MAFIA, zimní teambuilding NORDICA a konečně možnost sestavení vlastní teambuildingové akce přesně podle vašeho přání. Všechny výše popsané programy jsou realizovány ve středisku Orientka a lze je uskutečnit také ve středisku Relaxa. Celou nabídku těchto akcí najdete "ZDE"


Catering a Plug-in moduly

Celý systém teambuildingů a zážitkových programů je velmi jednoduchou a intuitivní stavebnicí, k základnímu (již tak dobře vybavenému) programu můžete lehce doobjednat další služby, např. vzdělávací "plug-in" moduly na různá témata, či různé cateringové balíčky.

Díky tomuto stavebnicovému systému jsou teambuildingové programy realizovány v určitém cenovém rozpětí, stejně jako jsou různé finanční možnosti firem, které si tyto programy objednávají.


Expediční teambuilding

Island, Korsika, Mrtvé hory, Salza Adventure a Pod plachtami, to jsou názvy a zároveň cíle těchto netradičních teambuildingů. Kde lépe stmelit a dokonale pozat tým, než na expedici, kde jsme pro vás vybrali ty nejzajímavější místa a cesty?

Expediční teambuildingy jsou samostatnou kapitolou v naší nabídce, která je podrobně představena "ZDE"


Skvělé vybavení, příznivé ceny

Výše uvedené není prázdnou frází. I když podobné věty používají všichni ostatní, kdo z nich může nabídnou vlastní střediska, z nichž každé má vlastní bazén, sportoviště a velký adrenalin park? A právě tím, že všechny akce z hlavní nabídky realizujeme ve vlastních střediscích s vlastním cateringem a našimi instruktory a lektory, (tj. na rozdíl od většiny ostatních se na realizaci vašeho teambuildingu nepodílí celá řada dalších subdodavatelů), můžeme nabídnout opravdu velmi příznivé ceny.


V tuto chvíli připravujeme další části naší firemní nabídky, např. zajímavé programy pro manažery, specifické programy pro úřady a instituce, jazykové vzdělávání atd. Tyto ostatní programy by se měly na našich webových stránkách objevit v druhé etapě, tj. v druhé polovině února.


Související odkazy

Hodnocení článku:

1 2 3 4 5
Průměrná známka: 1.00
Počet hlasů: 9
Přečteno: 9314x
 
CZčesky | DEdeutsch | ENenglish
© 2006 - 2024 Special Team For Adventure In Nature | Vyrobilo Vergilio