8. května 2014

Adaptační kurzy 2014

V roce 2004 nabídla organizace STAN první adaptační kurzy. Hned o rok později se stala nejvyhledávanějším realizátorem adaptačních kurzů v celé republice. Letos připravujeme jubilejní desátou sezónu. Rezervace na podzim jsou v plném proudu! A jaké budou adaptační kurzy 2014?

Adaptační kurzy pro první ročníky středních škol realizujeme vždy od konce srpna (v tzv. přípravném týdnu, konkrétně od 27. srpna) a dále pak celé září a říjen. Adaptační kurzy realizujeme jak ve středisku Relaxa a Orientka v Jeseníkách, tak ve středisku Březová.


Na rok 2014 je v nabídce 5 adaptačních kurzů

  • START (Březová, Relaxa, Orientka)
  • Pohoda (Březová, Relaxa, Orientka)
  • Pohoda plus (Březová, Relaxa, Orientka)
  • Šachovnice (pouze Březová)
  • James Bond (pouze Relaxa a Orientka)

Program START

Je základním programem naší nabídky adaptačních kurzů, a je určen zejména školám, které s námi ještě nikdy nebyly a chtějí vyzkoušet adaptační kurz v našem provedení. Je ze všech adaptačních pobytů nejlevnější, přesto má velmi atraktivní program. program realizujeme jak na ve středisku Březová, tak na Relaxe a Orientce.


Programy POHODA a POHODA Plus

Jsou již deset let nejvíce objednávané adaptační kurzy v ČR. Perfektně vyvážená kombinace her a bloků zaměřených jako "icebreakers" "týmovky" a hry na rozvoj důvěry, blok prevence a hlavně spousta zážitkových aktivit, deset let trvalého vývoje a stovky spokojených škol...Programy se od sebe liší nepatrně cenou, kdy Pohoda plus je dražší, ale zahrnuje větší množství zážitkových aktivit. oba programy


Programy ŠACHOVNICE a JAMES BOND

Jsou novinkami letošní sezóny. Tým z Březové vybral to nejlepší ze zážitkových aktivit, připravil zcela nový scénář, zapojil aktivity z nového týmparku, použil inspiraci z legendárních soutěžních pořadů, kde se prokazuje sehranost a důležitost týmu a vytvořil program Šachovnice, který můžete již letos vyzkoušet na Březové.

Tým v Jeseníkách připravil pro střediska Relaxa a Orientka akční adaptační kurz se strhujícím dějem, opět postavený na týmových hodnotách a zážitku. Program se jmenuje James Bond a je to opět posunutí laťky adaptačních kurzů o pořádný kus nahoru.


Víc než kdo jiný si uvědomujeme důležitost a význam adaptačního kurzu pro nový kolektiv. Proto chceme, aby tento start do nové etapy života, kdy se z žáků stávají studenti, byl něčím mimořádným, aby byl hlubokým pozitivním zážitkem, který je bude provázet po celou dobu jejich studia a na který budou celé studium rádi a často vzpomínat. A právě s touto myšlenkou přistupujeme k tvorbě adaptačních kurzů.


Protože se v roce 2014 jedná o jubilejní sezónu, máme připraveno pár zajímavých bonusů. Pro pedagogy stylové podzimní pohoštění a pro studenty bonusové večerní programy.


Jak a kdy rezervovat adaptační kurz?

S rezervací vašeho adaptačního kurzu však rozhodně neotálejte, naopak, právě teď je nejvyšší čas! Důležité je nyní mít termín, to, jestli si zvolíte nakonec program Pohoda, nebo Pohoda plus, nebo nový program Šachovnice, se můžete rozhodnout až klidně koncem června. Důležité je mít termín!


Související odkazy

 
CZčesky | DEdeutsch | ENenglish
© 2006 - 2024 Special Team For Adventure In Nature | Vyrobilo Vergilio